Flyttfirma i Stockholm

Alla som någon gång har flyttat vet hur jobbigt och tidskrävande det kan vara. Många vill göra det på egen hand, men missbedömer ofta arbetsbördan. Städning och packning tar många gånger längre tid än beräknat. Dessutom kan du behöva hyra släp och skapa plats för magasinering, vilket alltid är krångligt. Anlitar du istället en flyttfirma kan det underlätta din flyttning avsevärt. Du får mer tid att tänka på ditt nya hem och kan lägga ditt gamla hem bakom dig.

Flyttfirmans tjänster
När du väljer en flyttfirma är det viktigt att den uppfyller alla dina önskemål. Medan vissa flyttfirmor är specialiserade på exempelvis lasthjälp kan andra firmor erbjuda mer heltäckande tjänster. På nätet hittar du flyttfirmor i Stockholm som täcker alla behov. Ett typexempel är www.i-t-s.se som hjälper till med att både röja vinden och demontera dina möbler. Här kan du få personlig service och kostnadsfri besiktning. Därefter lämnas ett kostnadsförslag.

Kvalitet och service
Om du anlitar en flyttfirma kan du antingen betala per timme eller få ett kostnadsförslag med ett fast pris. När du betalar per timme är det extra viktigt att servicen är bra och effektiv. Detta ställer förstås krav på att flyttfirman har erfarenhet och kan handskas med olika typer av rum, möbler och situationer. En kvalitativ flyttfirma ska vara tydlig med priserna och skriva ett skriftligt avtal med dig som kund.