Körskolor i Eskilstuna

Är du intresserad av att gå på en körskola i Eskilstuna? I centrala Eskilstuna finns fem körskolor att välja mellan, men de två populäraste bland befolkningen är Krekolas trafikskola och Engströms trafikskola. Vilken av dessa två bör man välja? Nedan följer en kort beskrivning av de två körskolorna för att underlätta ditt val.

Krekolas trafikskola
Krekolas trafikskola ligger vid Järntoget i Eskilstuna, och är en större trafikskola som erbjuder det mesta. Förutom vanligt B-körkort erbjuds även B-utökad och E-körkort, för dig som är intresserad av att köra tyngre fordon. Den utbildning som Krekolas trafikskola är mest känd för är deras MC-utbildning, bland annat då de har en egen övningsbana för MC-fordon.

Engströms trafikskola
Engströms trafikskola ligger något utanför Eskilstuna centrum, och är en mindre trafikskola. Förutom utbildningar till B-körkort och MC-körkort erbjuds även utbildningar till EU-moppe. Detta är något som gör Engströms trafikskola unik. Körskolan är även känd för sina låga priser och den höga kvalitén på utbildningarna. Om du har bråttom med att ta ditt körkort erbjuder Engströms även intensivkurser, med vilka du är färdigutbildad på redan 1-2 veckor.