Snussatser för att skapa ditt eget snus

Funderar du på att spara in pengar genom att göra ditt eget snus? Färdigt snus och tobak har det senaste åren ökat kraftigt i pris om man köper direkt i affärerna. Många väljer därför att själva köpa sina olika snussatser för att skapa ett snus som både är billigare, men som du också kan välja både konsistens och smak på. Hos Pgw hittar du över 2000 produkter för att kunna skapa allt ifrån eget snus och cigaretter eller varför inte brygga ditt eget vin.

Varför göra sitt eget snus?
När du köper snus i affärerna får du enbart nöja dig med det märken som redan finns. Gör du istället ditt eget snus slipper du välja mellan det ena märket eller det andra. Ibland kanske man gillar konsistensen mer från ett märke, medan smaken är betydligt bättre och håller längre om du hade valt något annat.

Att göra sitt eget snus är inte svårt och med hjälp av alla det snussatser och olika smaksättningar som finns kan du enkelt få fram din egen absoluta favorit!

Hur beställer man?
Börja redan idag med att beställa dina snussatser från http://www.pgw.se/tobak/snussatser.html och skapa det perfekta snus som du aldrig lyckas finnas i affärerna. Visst kan det kännas lite pyssligt och knepigt till en början, men när du väl fått in det kommer du spara ordentligt med pengar.

Hos Pgw hittar du allt som behövs oavsett om du är personen som föredrar lössnus eller snus i portionspåsar. Inte nog med det så kan du även välja om du vill beställa dina produkter online eller om du vill besöka en fysisk butik där du även får professionell och snabb service.